©2017 Strandpaviljoen Twaalf - Design by Rick Winkel

Follow us:

Get in touch with Donkey Business
We offer

Drinks, Food, Service

Donkey Business levert eten, drinken en service op locatie. Het eten wordt door Donkey Business bereid op robuuste barbecues of in onze houtskool oven. Koude cocktails, een sap bar of gewoon een goed tappunt; aan drinken mag het niet ontbreken. Daarnaast werken wij met personeel dat bekend is met de producten en weet welk gevoel het moet neerzetten op locatie. Keurig in overhemd of in onze stoere bedrijfskleding, alles is mogelijk met onze Donkeys!

 

Custom

Food

In afstemming met de chef wordt een menu samengesteld. Vlees, vis, kip, vega, salades en lunch gerechten, veel is mogelijk. De bereiding wordt van tevoren gedaan en/of a-la-minute op de barbecue of in de houtskool oven. Wij serveren het diner als koud buffet (of compleet buffet) met daarnaast een open barbecue waar de gasten een lekker stukje vis, vlees of vega kunnen ontvangen. Echter kunnen we ook meerdere gangen aan tafel serveren mocht hier behoefte aan zijn.

Allergieën dienen van te voren gemeld te worden zodat hier rekening mee gehouden kan worden tijdens de voorbereiding.

 
Custom

Drinks

Er gaat niks boven een ijzige cocktail naast de rokerige geuren van een smeulende barbecue...

 

In afstemming met ons barhoofd wordt een drankassortiment samengesteld. Wij werken met een hollandse bar (bier, wijn, fris) in combinatie met een cocktailbar of sap bar. Ook bij onze dranken werken wij graag met lokale en Nederlandse producten. Neem bijvoorbeeld onze Texelse Gin&Tonic met zeekraal en grapefruit!

 

Onze catering wordt verzorgd door medewerkers van Strandpaviljoen Twaalf. Deze jongens en meiden weten precies wat de Island Vibe is en brengen dit met alle liefde mee op locatie. Wij bieden flexibel, vrolijk en professioneel personeel dat zich kan aanpassen aan de locatie zonder af te doen aan de beleving. In overhemd op een trouwerij of in bedrijfskleding achter de bbq, veel is mogelijk met onze Donkeyboys en girls!

Custom

Service

Local

Food

De Island Vibe betekent natuurlijk ook dat er gewerkt moet worden met echte eiland producten. Bij Donkey Business maken wij veel gebruik van lokale en verantwoorde producten die het eilandgevoel weerspiegelen. Vlees van de lokale vleesboer, zeespecialiteiten van de Texelse visboer en eiland gestookte dranken. 
 

Lokale producten betekent voor ons niet lokale gerechten. Wij proberen uitdagende gerechten neer te zetten die goed aansluiten bij het eiland gevoel. Uiteraard worden de gerechten in afstemming met de klant samengesteld op basis van budget en smaak. Houd u van het eten op ons paviljoen dan gaat Donkey Business u ook in de smaak vallen!