We offer

Drinks, Food, Styling

Donkey Business levert eten, drinken en styling op locatie. Het eten wordt door Donkey Business bereid op robuuste barbecues of in onze houtskool oven. Koude cocktails, een limobar voor de kids en gewoon een goed getapt bier; aan drinken mag het niet ontbreken. Dit alles dan overgoten in een setting waarbij het festivalgevoel eraf spat, met stretchtenten en bloementafels, sfeerverlichting en muziek. 

Ons motto: u vraagt, wij draaien!

 

Custom

Food

In afstemming met de chef wordt een menu samengesteld. Geinspireerd op het streetfood van over de wereld, met de producten van het eiland. Als we het kennen, kunnen we het.

Van BBQ tot gangen diner en van Vegan tot varken!

We zitten, we praten en we proeven om uiteindelijk tot een mooi menu te komen. 

 
Custom

Drinks

Er gaat niks boven een ijzige cocktail naast de rokerige geuren van een smeulende barbecue...

 

In afstemming met ons barhoofd wordt een drankassortiment samengesteld. Wij werken met een hollandse bar (bier, wijn, fris) in combinatie met een cocktailbar of sap bar. Ook bij onze dranken werken wij graag met lokale en Nederlandse producten. Neem bijvoorbeeld onze Texelse Gin&Tonic met zeekraal en grapefruit!

 

Of het nu gaat om een lichtsnoer of een tot in details gedecoreerde locatie, met stretchtenten, foodtrucks, buitenkeukens, schommelbanken, bloementafels, DJ sets, vintage tapijten en wat je nog maar meer kunt bedenken. Als we het niet hebben dan maken we het!

Kom langs met je pinterest page en wij zorgen er voor dat het mooier wordt.

Island Vibe Rent 1 jpeg.jpeg
Custom

Styling

Local

Food

De Island Vibe betekent natuurlijk ook dat er gewerkt moet worden met echte eiland producten. Bij Donkey Business maken wij veel gebruik van lokale en verantwoorde producten die het eilandgevoel weerspiegelen. Vlees van de lokale vleesboer, zeespecialiteiten van de Texelse visboer en eiland gestookte dranken. 
 

Lokale producten betekent voor ons niet lokale gerechten. Wij proberen uitdagende gerechten neer te zetten die goed aansluiten bij het eiland gevoel. Uiteraard worden de gerechten in afstemming met de klant samengesteld op basis van budget en smaak. Houd u van het eten op ons paviljoen dan gaat Donkey Business u ook in de smaak vallen!